rhy.fi
Hankamaja

HANKAMAJA

Hankajärven rannalle vuonna 2004 rakennettiin uusi metsästysmaja. Jämerässä lamellihirsitalossa on ison tuvan lisäksi kaksi makuuhuonetta, keittiö ja kylpyhuone/wc. Molemmissa makuuhuoneissa on parivuoteet sekä yhden hengen vuode. Lisäksi toisessa makuuhuoneessa on pinnasänky. Majassa on kaikki nykyaikaisen omakotitalon mukavuudet. Ison uunin ja varaavan takan lisäksi lämmön takaa talvipakkasillakin sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu.

Pihapiirissä sijaitsee myös tilava katettu kesäkeittiö, jossa on muurikkapannu, puuliesi, jääkaappi sekä ruokailupöytä ja –tuolit. Soutuvene on majoittujien käytössä kesällä. Pihalla on neljä koiratarhaa, joissa jokaisessa on koppi.

Hankamajaa vuokrataan myös ulkopuolisille yhteisöille ja yksityishenkilöille. Majan varausta voi tiedustella majaisäntä Teijo Pakariselta, puh. 043 211 2144.


                         

                        
                      

Vanha metsästysmaja saunoineen rakennettiin talkoilla vuonna 1969. Talkoita oli jälleen vuorossa vuonna 2021, joilloin maja remointoitiin.
 
Sähköistetty maja on rakennettu höylähirrestä ja siinä on erillinen tupa sekä puulämmitteinen sauna ja saunan eteinen. Tuvassa on kankainen kulmasohva, jonka saa levitettyä kahden hengen vuoteeksi, ruokapöytä ja minikeittiö. Lämmänlähteinä tuvassa toimivat kaamiina ja ilmalämpöpumppu. 
 
Laiturille ja uimaan on vain muutama askel. Vanha maja tarjoaa lisämajoitustilaa ja rantasaunan Hankamajan kokonaisuuteen.


                         

                         

                         

                         

Tutustu rhy.fi
Tämä sivusto on osa rhy.fi -palvelua
Ylös